perjantai 2. tammikuuta 2015

Alkuun

Keski-ikäinen lukutoukka ilmoittautuu kirjablogien maailmaan. Olen hyvin pitkään aikonut ryhtyä pitämään kirjablogia. Olen myöskin aikonut kirjoitella ajatuksiani yleisesti elämän eri alueilta. Nyt vihdoin sain aikaiseksi yhdistää nämä kaksi aatosta samaan blogiin: Hiidenuhman mietteitä – pohdintaa kirjoista ja elämästä. Ruokablogiini Hiidenuhman keittiössä ne eivät suoraan istu. Hiidenuhman keittiössä -blogissa löytyy muun ruoanlaiton lisäksi kirja-arvioita keittokirjoista sekä ruokareseptejä, jotka olen keittokirjoista tai muista lukemistani kirjoista poiminut talteen.

Aloittelin tämän blogin rungon tekemisen jo 11.3.2013 ja kirjoitin muistiin seuraavan tapahtuman:
Lueskellessani kirjaa, havahduin ystäväni saapumiseen. Nolostuneena laiskottelustani, tunnustin hänelle, että nautin suunnattomasti lukemisesta ja siitä, että kirja vangitsee minut hetkellisesti maailmaansa. Maailmaan, josta ei halua irrottautua, ei edes murhadekkareita lukiessa. Ystäväni sanoi, että ehkä me kiltit ihmiset tykkäämme lukea näistä murhista ja muista kurjista asioista kertovia tarinoita, jotta meidän ei tarvitse itse koskaan tehdä kauheuksia. Lukeminen on ihanaa!

Toivottavasti viihdyt sivuillani!


Hiidenuhma

1 kommentti:

  1. Tervetuloa kirjabloggaamaan, kaima! Löysin blogisi, kun Tuulen vihat luettuani etsin hakukoneella muita kirjoituksia kirjasta.

    VastaaPoista